Stalen balustrades, op maat gemaakt

 • Zowel met glas als volledig in staal uit te voeren
 • Perfecte aansluiting op uw stalen trap
 • Ranke uitstraling en toch heel veilig
 • Diverse soorten en tinten glas mogelijk

Stalen balustrade op maat

Een stalen balustrade van Hollemans Homesteel is een stijlvolle, maar bovendien veilige toevoeging aan uw interieur. Zo is er bijvoorbeeld een balustrade nodig rondom uw trapgat of langs de trap.

Doordat wij alle stalen balustrades op maat vervaardigen, weten we zeker dat we voor elke trap iets unieks kunnen bieden. Of het nu gaat om een balustrade met staaldraad, een stalen balustrade met glas of een vol-glas balustrade, wij helpen u er graag bij.

De combinatie van een stalen balustrade met een van onze stalen trappen of leuningen creëert een prachtig geheel met een moderne look.

Stalen balustrade met glas

Wij gebruiken niet alleen staal voor het maken van een balustrade. Ook glas behoort hier tot de opties. Glas is logischerwijs doorzichtig, echter geeft dit uw balustrade ook een heldere doorkijk zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.

Door het glas te plaatsen in een stalen kader, vormt dit het geheel van een oerdegelijke balustrade voor uw vide of trapgat. Uiteraard maken wij ook hier gebruik van veiligheidsglas, zodat de ruiten nooit in scherven kunnen vallen.

Naast het stalen kader met hierin glas, bieden wij ook de optie voor een vol-glas balustrade. Dit wil zeggen dat behalve het onderprofiel de balustrade uit alleen glas bestaat. Hierdoor verliest u geen licht door het staal en blijft uw doorkijk helemaal vrij. Uiteraard staan wij klaar om u hierover passend advies te geven.

Soorten glas

Voor alle balustrades met glas wordt veiligheidsglas gebruikt. Dat wil zeggen dat er tussen de 2 glasplaten een folie wordt gebruikt die ervoor zorgt dat het glas nooit in scherven kan vallen.

Wel zo veilig dus. Voor de stalen balustrades met glas wordt 6 mm dik glas gebruikt, bij de vol-glas balustrades zelfs 12 mm. Naast het veelvoorkomende heldere glas, bieden wij ook het brons en grijze getinte glas. Toch liever voor mat glas gaan? Ook deze hebben wij in ons assortiment.

De keuze voor een balustrade van Hollemans Homesteel maken wij graag makkelijk. Eerst bespreken wij uw wensen, waarna we een vrijblijvende prijsopgave zullen toesturen. Hierna zal alles bij u thuis nauwkeurig worden ingemeten. Zo weten we zeker dat alles past én dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Nadat de controletekeningen gemaakt zijn en wij de balustrade met veel passie hebben gemaakt, komen we het geheel monteren op locatie. Tevreden? Dan zijn wij het ook en kunt u gaan genieten van een pronkstuk in uw interieur!

Voorbeelden

Wij hebben al vele stalen balustrades gemaakt en geplaatst. Bekijk onze voorbeelden en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Stalen balustrade uitgevoerd in 2-vlaks verdeling voor optimale rust. Door de solide constructie geeft de balustrade ondanks de openheid een stevig gevoel.

Uw stalen balustrade in 3 stappen

 1. Vraag een offerte aan en kom langs

  Op zoek naar een stalen balustrade? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en kom langs om onze producten te zien.

 2. Inmeting en productie

  Na een zorgvuldige inmeting van uw stalen balustrade volgt een controle-tekening. Onze vakmensen gaan vervolgens aan de slag in eigen werkplaats om uw balustrade te vervaardigen.

 3. Montage en genieten van het pronkstuk van uw interieur

  Zodra uw balustrade gereed is voor de montage, komt onze montageploeg bij u langs om uw droom werkelijkheid te maken. Genieten maar!

Ervaringen van anderen

 • Geweldig werk geleverd mannen, snel schakelen en meedenken met de klant. Kortom zeer tevreden en zeker aan te raden!

  Mark Verhoeven
 • Fantastische service, snel en professioneel geleverd en gemonteerd. Prettig contact ook. Een aanrader.

  Timos Kapteijns
 • De jongens van Hollemans hebben voor ons een prachtige stalen deur en kapstok op maat gemaakt. Binnen een dag kregen we de tekening van onze deur en binnen drie weken stonden ze op de stoep om de deur te installeren. Ziet er top uit!

  Lisanne van Huizen
 • Trap en deur zijn keurig op tijd en netjes afgeleverd. Alles goed gemonteerd. De jongens werkten nauwkeurig en netjes. Een aanrader als je op zoekt bent naar een mooie stalen trap met eiken treden en stalen deur. Van uitstekende prijs kwaliteit niveau.

  Cor Bierman
1 / 4

Veelgestelde vragen

Kan een balustrade geplaatst worden met vloerverwarming?

Jazeker! Tijdens het inmeten zullen wij bekijken óf er vloerverwarming ligt en waar deze dan precies ligt. Mocht dit het geval zijn, dan boren wij alleen de dikte van de leefvloer of verlijmen wij de balustrade aan de vloer.

Wat is een staaldraad balustrade?

De naam zegt het al: een stalen balustrade met staaldraad. Hierdoor blijft er een luchtige en open uitstraling, terwijl de veiligheid gewaarborgd blijft. Het aantal draden is volledig naar wens aan te passen.

Worden glazen balustrades geleverd met veiligheidsglas?

Heel zeker. Wij leveren onze balustrades altijd met gelaagd veiligheidsglas voor een nóg veiligere oplossing.

Kan ik een eigen ontwerp aanleveren?

Geen enkel probleem. Wij gaan graag de uitdaging aan om elke keer weer een uniek eindresultaat te realiseren.

Inspiratie

Vraag onze brochure aan

Een stalen balustrade, geheel naar uw wens

De keuze voor een nieuwe balustrade kan soms ingewikkeld lijken. Bij ons draait alles om uw wens. Daarom adviseren wij u graag in onze showroom. Wij houden rekening met uw interieur, uw voorkeuren en de ruimte. Onze ervaren vakmensen meten alle balustrades zelf in en hebben voor elke uitdaging een oplossing.

Bekijk alvast de showroompagina of kom langs in onze eigen showroom in Numansdorp.