Maatwerk eiken tafel met stalen matrixpoot


Eettafels

Eettafels zijn er in alle soorten en maten. Daarnaast is er een ruime keuze in het materiaal wat gebruikt wordt voor zowel het tafelblad als het onderstel. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van door ons gemaakte eettafels.

Onze eettafels zijn zoals gezegd helemaal naar wens te ontwerpen. Of het nu gaat om een ronde tafel, een ovale of een boomstamtafel, alle specificaties van de tafel zijn aan te passen. Het grote voordeel van een ronde eettafel is dat het altijd een gezellig middelpunt is. Daarnaast profiteert u door het compacte formaat van extra ruimte rondom de tafel.

Maatwerk eiken tafel met stalen matrixpoot
Rechthoekige eiken eettafel met stalen O-poten.

Heeft u genoeg ruimte in uw eetkamer of gaat u juist voor de maximale ruimte aan tafel? Dan blijft een rechthoekige tafel toch wel de favoriet. Doorgaans maken wij onze tafelbladen van rustiek eiken wat een levendige en robuuste uitstraling geeft. Ook met het ontwerpen van het onderstel helpen wij u graag, zeker omdat de keuze hierin heel groot is.

Ook een ovale eettafel behoort tot de mogelijkheden. De vorm van het blad creëert een luxe uitstraling. Daarnaast optimaliseert u de ruimte in de eetkamer, doordat u volledig rondom de tafel kunt zitten. Wij helpen u ook hier graag bij het samenstellen van het tafelblad en het onderstel.  

Hieronder vindt u wat voorbeelden van eettafels die wij voor onze klanten mochten maken.

De prijzen van de eettafels zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Meteen weten wat uw tafel gaat kosten? Schroom niet en vraag vrijblijvend een offerte aan!