Eiken badkamermeubels

Eiken badkamermeubel met stalen details - Hollemans Homesteel

Maatwerk badkamermeubel

Of het nu gaat om een eiken badkamermeubel of juist uitgevoerd in betonlook, wij helpen u graag. Bij Hollemans Homesteel worden alle badkamermeubels op maat voor u gemaakt. Door onze maatwerk specialiteit is niets te veel of te gek. Daarnaast maken wij gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor u verzekert bent van jarenlang gemak. En dit alles voor een eerlijke prijs. Kortom, úw droomplaatje vertaald naar een betaalbaar badkamermeubel.

Ladesystemen

Voor ladesystemen wordt gebruik gemaakt van de lade-technieken van het merk BLUM. Dit bedrijf heeft sinds 1952 ervaring in het vervaardigen van de lades. Hierdoor kunnen wij de nieuwste technieken verwerken in onze meubels, zoals het softclose- en tip-on systeem. Dit resulteert in een vederlichte bediening met een geruisloze sluiting. 

 
Daarnaast maken wij gebruik van de zwaarste uitvoering van de lades. Hierdoor kunnen de lades wel een gewicht dragen van 65 kg per stuk! Geen zorgen dus om al die shampooflessen of was in de lade. En ja, nog steeds zo licht in gebruik.

Maatwerk eiken badkamermeubel met lades - Hollemans Homesteel
Maatwerk eiken badkamermeubel met lades - Hollemans Homesteel

Onze modellen

Naast onze standaard modellen geven wij u graag de mogelijkheid om zelf een ontwerp samen te stellen. Of het nu gaat om de combinatie van de materialen of juist de afwerking,  u mag het zeggen. Doordat wij elk badkamermeubel met de hand vervaardigen, zijn we hierin erg flexibel. En natuurlijk niet te vergeten: de maatvoering. Geen enkele badkamer heeft dezelfde afmetingen en daar passen wij graag de maatvoering van het meubel op aan.