Eiken vakkenkast met stalen frame (2)


Maatwerk kasten

Onze maatwerk kasten zijn geheel naar eigen wens te ontwerpen. De indeling van de vakken, kastdeurtjes, lades en materialen zijn allemaal variabel. Hierdoor kunt u geheel uw eigen kast samenstellen! Hieronder staan een aantal voorbeelden van kasten die wij voor klanten hebben gemaakt.

Geen enkele kast is bij ons hetzelfde. Iedere klant heeft zijn eigen wensen en voorkeuren als het gaat om de indeling, afmetingen en de afwerking van de maatwerk kast. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van de kast, maar u kunt dit natuurlijk ook helemaal zelf doen. 

Lades, kastjes of open legplanken, u kunt de kast volledig zelf samenstellen. Zo ontstaat er een kast die helemaal aan uw wensen voldoet en prachtig staat in uw interieur. Naast de keuze uit de bovenstaande onderdelen, heeft u een ruime keuze in de afwerking van het staal. Denk hierbij aan de poedercoating die in elke RAL-kleur aan te brengen is. Ook het houtwerk kunnen we naar wens op kleur brengen met een lak, olie of beits.

Door de combinatie van hout met het stoere zwarte staal heeft de kast een natuurlijke en pure uitstraling. Een kast die wat meer open is geeft er een luchtige look en is daardoor makkelijk te combineren met de rest van uw interieur.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat uw nieuwe maatwerk kast gaat kosten? Twijfel niet en stuur ons een mail of vraag vrijblijvend een offerte aan onder aan deze pagina.

Hieronder vindt u wat voorbeelden van kasten die wij voor onze klanten mochten maken.

De prijzen van de kasten zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Meteen weten wat uw kast gaat kosten? Schroom niet en vraag vrijblijvend een offerte aan!