Over ons

Vakmensen waar u op kan rekenen

Wij zijn Team Hollemans Homesteel – een dynamische groep van creatieve en gedreven professionals die elke dag klaarstaan om de beste stalen producten te leveren. Onze enthousiaste vakmensen zijn meesters in het vormgeven en monteren van stalen kunstwerken.

Passie voor perfectie

Over team Hollemans

Elke woning heeft zijn eigen karakter en elke klant zijn eigen voorkeuren. Daarom zorgen we ervoor dat al onze stalen creaties volledig naar uw wensen worden vormgegeven. We beheren alle processen zelf, van ontwerp tot montage, wat betekent dat we altijd achter de kwaliteit van ons werk staan.

Daarnaast werken we alleen samen met onze eigen mensen waardoor we zeker weten wat we bij u in huis halen. We laten niets aan het toeval over en zorgen ervoor dat van de eerste schets tot de laatste schroef alles klopt.

Onze vakmensen

En wat voor vakmensen. In een hecht team van jonge en leuke collega’s wordt er dag in dag uit gewerkt aan de mooiste projecten voor u als klant. 

Onze lassers maken letterlijk het neusje van de zalm van staal. Hierbij is natuurlijk goed gereedschap en een gezellige werksfeer een vereiste. 

Nadat uw deur, trap of balustrade in eigen werkplaats is gemaakt, plaatsen onze monteurs alles netjes en nauwkeurig bij u thuis. 

Hierbij staat een transparante werkwijze bij ons hoog in het vaandel. Wij als Hollemans Homesteel gaan dan ook écht voor het beste eindresultaat. 

Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent.

Samen sterk

Sinds onze oprichting in 2017 zijn we uitgegroeid tot een hecht team dat toegewijd is aan het realiseren van exclusieve projecten. Bij Hollemans geloven we dat een fijne werkplek hand in hand gaat met mooie resultaten. Hier hechten wij dan ook veel waarde aan.

We geloven dat hard werken beloond moet worden. Enthousiast geworden en zin om ons team te versterken? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

“We laten niets aan het toeval over en zorgen ervoor dat van de eerste schets tot de laatste schroef alles klopt.”

Lennart Hollemans

Wij zijn op zoek naar versterking

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Stuur een mail naar hr@hollemanshomesteel.nl