Salontafel industrieel stalen frame met eikenblad op maat


Salontafels

Van een kleine tot grote, ronde tot vierkante salontafel, bij ons zijn alle afmetingen en voorkeuren mogelijk. U kunt uw eigen bovenblad en onderstel ontwerpen en dat geheel in uw eigen stijl. Hieronder staan een aantal voorbeelden van salontafels die wij voor klanten hebben mogen maken.
Stalen maatwerk salontafel met eikenblad

Een rechthoekige salontafel is erg populair. Dit is een veel voorkomende salontafel die in veel interieurs erg mooi staat. Het tafelblad en onderstel van deze salontafel kunt u zelf ontwerpen in uw eigen stijl. Zo heeft u een salontafel die helemaal naar uw wens is!

Dit soort tafels zijn leuk te combineren met wat kleinere tafeltjes, zoals op de foto.  

De vierkante salontafel blijft ook bij velen een favoriet. Bij deze tafels kunt u ook zelf uw eigen voorkeuren aangeven en wij maken het plaatje voor u compleet.  Op deze manier is het resultaat van de tafel helemaal naar uw smaak. Een leuke manier om een vierkante salontafel te combineren ziet u hiernaast.

Salontafels stalen frame met eikenblad op maat gemaakt

Ook kunt u kiezen uit een ronde salontafel. Deze tafel heeft een rustige, eigentijdse uitstraling en het stalen onderstel maakt het geheel wat stoerder. Doordat u zelf kunt kiezen wat voor bovenblad en onderstel u wilt, kunt u de tafel helemaal personaliseren.

Ook dit type salontafel is leuk te combineren met (meerdere) kleine tafeltjes.

Hieronder vindt u wat voorbeelden van salontafels die wij voor klanten mochten maken.

De prijzen van de salontafels zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Meteen weten wat uw tafel gaat kosten? Schroom niet en vraag vrijblijvend een offerte aan!