Stalen balustrades

Stalen balustrade met trapleuning op vide, op maat gemaakt - Hollemans Homesteel

Stalen balustrades

De stijlvolle én veilige oplossing voor een trapgat of vide is een stalen balustrade. Wij maken ze graag van staal, zodat een ranke en sterke constructie ontstaat. Daarnaast is er de keuze om de balustrade of traphek uit te voeren met glas, staaldraad of zelf in vol-glas. Wij meten alle balustrades graag zelf in, waardoor we een 100% pas-garantie kunnen bieden. Ook kunnen wij dan de situatie ter plekke bekijken en u eventueel adviseren.

 

Door een balustrade van staal te maken, blijft het ontwerp erg subtiel en rank. Doordat wij alle balustrades en traphekken in onze eigen werkplaats maken, kunnen wij nagenoeg elk ontwerp voor u maken. Daarnaast voeren wij ook de montage uit met onze eigen vakmensen, waardoor we zeker weten dat alles perfect is afgewerkt.

Stalen balustrade met glas

Ook glas passen we graag toe in balustrades. Hierdoor kunnen we vaak wat staal achterwege laten, zonder af te doen aan de veiligheid. Sterker nog, een glazen balustrade is écht veilig. Dit omdat de balustrades met glas helemaal dicht zijn. Hierdoor hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over de veiligheid van kinderen (en uzelf). Ook de balustrades kunnen wij voorzien van andere soorten glas, zoals getint glas, brons glas of mat glas.

Stalen balustrade met glas op maat gemaakt - Hollemans Homesteel
Vol-glas balustrade met zwart onderprofiel te Utrecht - Hollemans Homesteel

Vol-glas balustrades

Naast de stalen balustrades met glas bieden wij ook de zogenoemde vol-glas balustrades aan. In tegenstelling tot de stalen balustrades hebben deze geen stalen omlijsting, maar een onderprofiel waar het glas in staat. Het voordeel van deze opstelling is dat er geen licht verloren gaat en dat er een nóg strakker geheel ontstaat.

Voor de vol-glas balustrades wordt 12 mm dik veiligheidsglas gebruikt, waardoor we zeker weten dat ook deze balustrades aan alle veiligheidseisen voldoen. Het glas is leverbaar in helder glas, brons getint of grijs getint glas. Daarnaast kunnen wij het onderprofiel in diverse RAL-kleuren laten poedercoaten, zodat deze perfect aansluit bij uw interieur.