Stalen deuren

Stalen binnendeuren

Wij van Hollemans Homesteel houden van zware kwaliteit. Vandaar ook dat wij onze deuren het liefste van staal maken. Echter door het gebruik van hoogwaardig hang- en sluitwerk zijn onze deuren licht in bediening en oersterk. Daarnaast maken wij áltijd gebruik van veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat bij een ongelukje het glas nooit in scherven op de grond valt, wel zo veilig. Stalen deuren bieden wij in drie uitvoeringen aan: scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren.

Metalen deur met glas, op maat gemaakt bij Hollemans Homesteel

Stalen scharnierdeuren

De naam zegt het al: een stalen deur uitgevoerd met scharnieren. De scharnierdeur wordt altijd uitgevoerd met een rank kozijn, waaraan de scharnieren zijn vast gelast. Deze deuren kunnen zowel rechts- als linksdraaiend worden uitgevoerd en draaien één zijde op. Doordat wij een scharnierdeur altijd met kozijn leveren, hoeft u enkel zorg te dragen voor een net afgewerkte sparing. De sluiting verwerken wij in het kozijn doormiddel van een magneetsluiting. Hierdoor heeft u nooit meer last van openwaaiende deuren en bent u verzekerd van een sterke sluiting.

Stalen taatsdeuren

Voor een strakke én praktische deur hebben wij voor u de taatsdeur. Heel strak en rank door het ontbreken van het kozijn én nog een heel praktisch doordat de deur naar beide zijden kan worden geopend. Bij taatsdeuren wordt het hang- en sluitwerk verwerkt in de deur, waardoor een kozijn overbodig wordt. Door het soft-close systeem in de taatsdeur sluit de deur altijd weer geruisloos achter u. Ook zijn taatsdeuren te combineren met bijvoorbeeld een vast paneel of bovenlicht.
Maatwerk stalen deur met glas - Hollemans Homesteel
Metalen deuren met glas - Hollemans Homesteel

Stalen schuifdeuren

Onze schuifdeuren voeren wij standaard uit met een soft-close rail. Dit systeem zorgt ervoor dat de deuren licht in bediening zijn en soepel schuiven. De rail monteren wij aan het plafond, waardoor er op de vloer geen zichtbare geleidingen zijn. Het soft-close systeem zorgt altijd voor een geruisloze en vloeiende sluiting van de deur. Verder zijn de schuifdeuren ook uit te voeren als dubbele deur, voor bijvoorbeeld een kamer-en-suite.