Stalen trappen

Stalen trap met eiken treden op maat gemaakt - Hollemans Homesteel

Stalen trappen

Zonder trap komt u logischerwijs niet naar boven. Echter doet u dit natuurlijk wel het liefst in style. Door trappen van staal te maken, ontstaat er een oersterk maar rank geheel. De trappen zijn uitvoerbaar met boven- en onderkwart, maar ook open trappen of rechte trappen behoren tot de mogelijkheden.

De treden voeren wij doorgaans uit in eikenhout, uiteraard massief. Daarnaast kunnen wij de treden in allerlei kleurtinten uitvoeren, waardoor we zeker weten dat ze perfect matchen bij uw vloer. Ook de bijbehorende balustrades en leuningen leveren wij mee in dezelfde style, wel zo mooi.

Uiteraard snappen wij dat de keuze voor een nieuwe trap niet zo snel gemaakt is. Daarom helpen wij u graag bij het samenstellen van een stalen trap en adviseren u in alle bedenkbare opties.

Soort trappen

Voor elke ruimte is er een passende, stalen trap. Of het nu gaat om een spiltrap, wenteltrap, steektrap of een trap met een kwartslag. Doordat wij alle trappen zelf inmeten, kijken we graag op locatie met u mee. Door onze jarenlange ervaring in de metaalbewerking weten we zeker dat we voor elke uitdaging een oplossing hebben. Kan niet, bestaat niet.

Naast de vorm is er ook voldoende keuze als het gaat om de treden. Meestal worden de trappen voorzien van massief eiken treden. Deze treden geven een levendige uitstraling, maar zijn ook nog eens oersterk en onverslijtbaar. De treden zijn in elke behandeling leverbaar, zodat we ze naadloos laten aansluiten bij uw vloer.

Ook stalen treden behoren tot de mogelijkheden. Deze subtiele en strakke treden worden voorzien van een slijtvaste poedercoating, zodat u onbezorgd kunt genieten van een onderhoudsvrije trap.

Stalen trap met eiken treden op maat - Hollemans Homesteel
Stalen maatwerk trapleuning en balustrade te Numansdorp - Hollemans Homesteel (2)

Stalen balustrade

Om uw trap nóg een stukje veiliger en stijlvoller te maken voorzien wij uw trap graag van een stalen balustrade of trapleuning. Uiteraard worden ook deze passend gemaakt bij de trap, zodat er een naadloos geheel ontstaat. Of uw voorkeur nu naar een glazen balustrade uitgaat of een balustrade zonder glas, wij adviseren u graag.

Daarnaast leveren wij ook balustrades en trapleuningen voor bestaande trappen. Een eigen idee door Hollemans Homesteel laten uitwerken? Wij gaan de uitdaging graag aan!