Maatwerk stalen deuren


Stalen deuren

Rank, luxe en tijdloos. Een ruimte scheiden of sfeer aanbrengen zonder dat dit ten koste gaat van het licht in huis? Dan zijn stalen deuren dé oplossing. Doordat wij werken met staal (en geen aluminium), kunnen wij een ambachtelijke en hoogwaardige kwaliteit garanderen. Hieronder een aantal voorbeelden waar wij de deuren hebben mogen plaatsen.
Taatsdeuren zijn razend populair. Dit komt omdat een taatsdeur geen kozijn nodig heeft om te kunnen draaien. Door een scharnierpunt onder én boven de deur is deze verderlicht te bedienen. Daarnaast verliest u geen ruimte door het gebruik van een kozijn. De deuren kan naar twee zijden worden geopend, wel zo makkelijk. De deur zal altijd weer geruisloos sluiten door het soft-close scharnier. De vlakverdeling van het glas, de handgreep en RAL-kleur passen wij geheel aan naar uw wens.
Scharnierdeuren (of kozijndeuren) leveren wij ook. Wij plaatsen dan een nieuw kozijn in de bestaande sparing. Hierdoor weten wij alles past én dat het kozijn lekker rank is. Een scharnierdeur draait naar één zijde toe open en sluit weer netjes in het kozijn met een magneetsluiting. Ook van een scharnierdeur is de vlakverdeling, handgreep en de RAL-kleur volledig naar wens samen te stellen. Heeft u nog een bestaand aluminium kozijn? Geen probleem, ook hier hebben wij een oplossing voor!
Stalen schuifpui - schuifdeur met zijlichten
Naast scharnier- en taatsdeuren leveren wij ook schuifdeuren. Het grootste voordeel van deze deuren is dat het openen en sluiten van de deuren heel weinig ruimte inneemt. Zo zijn deze schuifdeuren ook gemakkelijk te plaatsen in een werkruimte of kamer-en-suite. De vlakverdeling, handgreep en de RAL-kleur kunt u volledig naar wens samenstellen. Daarnaast maken wij gebruik van een soft-close railsysteem, zodat de deuren vederlicht te bedienen zijn. Ook zal de deur altijd zachtjes achter u sluiten.

Hieronder vindt u wat voorbeelden van stalen deuren die wij voor klanten mochten plaatsen.

De prijzen van de stalen deuren zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Meteen weten wat uw deur gaat kosten? Schroom niet en vraag vrijblijvend een offerte aan!