Op maat gemaakte stalen balustrade en trap met eiken treden.


Trapleuningen en balustrades

Trapleuningen en balustrades kunnen door ons in elke gewenste afmeting, soort en model worden geleverd. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit rechte, gebogen, ronde of vierkante trapleuningen. Daarnaast leveren wij ook stijlvolle en tijdloze balustrades voor uw vide of trapgat.

Trapleuningen kunnen in verschillende vormen en maten worden geleverd. U kunt kiezen uit rechte of gebogen trapleuningen. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit een ronde of vierkante variant. 

De trapleuningen zijn van zwart staal met een poedercoating, wat een eigentijdse uitstraling geeft. 

Naast trapleuningen kunnen wij uw vide of trapgat ook voorzien van een tijdloze en stijlvolle balustrade. Een balustrade is in de meeste gevallen erg handig om ongelukken te voorkomen, maar het maakt ook het plaatje van de trap helemaal compleet. Balustrades kunnen ook helemaal naar uw eigen smaak en voorkeuren worden gemaakt. Ook balustrades worden gemaakt van zwart staal. 

Stalen balustrade in combinatie met stalen kamertrap.

Hieronder vindt u wat voorbeelden van trapleuningen en balustrades die wij voor klanten hebben mogen maken.

De prijzen van de trapleuningen en balustrades zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Meteen weten wat uw wensen gaan kosten? Schroom niet en vraag vrijblijvend een offerte aan!