TV-meubels

Tv-meubels zijn in alle varianten verkrijgbaar. De combinatie van deurtjes, lades of planken geven u de mogelijkheid een meubel samen te stellen waar u helemaal tevreden mee bent. Wij geven u de kans om een uniek tv-meubel te ontwerpen. Hieronder staan een aantal voorbeelden van tv-meubels die wij voor klanten hebben gemaakt. 

Er zijn veel verschillende opties mogelijk voor uw TV-meubel. U kunt al uw voorkeuren aangeven en wij maken het meubel helemaal in uw eigen stijl. Deurtjes, lades en planken, alles is mogelijk. Het hout en de mooie zwarte details zorgen voor een stoere look. 

Een TV-meubel met een deurtje geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld snoeren en andere apparatuur netjes op te bergen.

Tv-meubel met een stalen frame. Als houtsoort is hier het gebruikte steigerhout gebruikt. Verder is het kastdeurtje gemaakt van staal, zodat dit een eenheid schept met het frame.
Industrieel eiken tv-meubel met zowel blank staal als eiken. Door het eiken blank te laten, wordt de natuurlijk uitstraling behouden.

U kunt ook kiezen voor een TV-meubel dat open is, zonder deurtjes of lades. Zo’n TV-meubel maakt uw interieur sfeervol en persoonlijk. In een wat meer open meubel met vakken kunt u bijvoorbeeld uw TV-speakers goed kwijt. 

Een TV-meubel is een echte blikvanger in uw woonkamer en daarom is het belangrijk dat u er helemaal tevreden over bent. Bent u benieuwd naar de prijs van uw nieuwe TV-meubel of heeft u een vraag? Stuur ons gerust een mail of vraag vrijblijvend een offerte aan onder aan deze pagina.

Hieronder vindt u wat voorbeelden van Tv-meubels die wij voor onze klanten mochten maken.

De prijzen van de tv-meubels zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Meteen weten wat uw tv-meubel gaat kosten? Schroom niet en vraag vrijblijvend een offerte aan!