Vacatures

Solliciteer nu bij Hollemans Homesteel - Lasser en monteurs gezocht

Lassers

En wat voor lassers. Samen met jonge en leuke collega’s maak jij letterlijk het neusje van de zalm van staal. Elke dag maken wij in onze werkplaats stalen deuren, trappen en balustrades. Goed gereedschap en gezellige collega’s is hierbij een vereiste. Geen ervaring? Wij weten zeker dat jij met de juiste motivatie binnen korte tijd een perfecte aanvulling bent voor ons team! Én: goede inzet wordt goed beloond.

Mocht je enthousiast zijn geworden, stuur dan een mailtje naar Alice via hr@hollemanshomesteel.nl. Zij helpt je graag verder met je sollicitatie!

Monteurs

Al onze deuren, trappen en balustrades worden door onze eigen monteurs geplaatst. Werkzaamheden van het hangen van een kozijn tot het monteren van traptreden zijn aan de orde van de dag. Samen met collega’s ga je op pad met een goed uitgeruste bus. Goed gereedschap is tenslotte het halve werk. Als visitekaartje van Hollemans Homesteel ga je aan de slag om onze producten tot een fantastisch eindresultaat om te toveren. En we gaan natuurlijk pas weg als de klant net zo blij kijkt als wij.

Ben je kritisch en oplossingsgericht ingesteld? We houden een stoel voor je vrij in onze montagebus! Mocht je enthousiast zijn geworden, stuur dan een mailtje naar Alice via hr@hollemanshomesteel.nl. Zij helpt je graag verder met je sollicitatie!

 

Monteurs gezocht Hollemans Homesteel

Hollemans Homesteel

Sinds 2017 werken we met een jong team aan de meest exclusieve projecten voor onze klanten. Inmiddels kunnen we wel spreken van een hecht team waarin een mentaliteit heerst van doorzetten. En doorzetters moeten goed beloond worden. Daarom hoef je je voor het salaris en de voorwaarden geen zorgen te maken. Daarnaast wordt je goed ingewerkt door je collega’s, zodat je precies weet wat je kunt en moet doen.

Enthousiast geworden om bij onze te werken? Neem snel contact op, dan zetten wij de koffie vast klaar.